U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het zogenaamde herroepingsrecht. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. Enkel de eventuele kosten voor het retour halen van het product van u thuis naar ons zijn voor uw rekening.

  Zonder opgaaf van reden mag u binnen 14 dagen uw product retourneren. Alleen producten die in de originele verpakking zitten, in originele staat verkeren, onbeschadigd en ongebruikt zijn, kunnen geretourneerd worden.

  • U vult het retourformulier in en mailt dit naar info@witgoedverkoopdeheuvelrug.nl of stuurt dit per post naar ons toe. Na ontvangst van het retourformulier nemen wij uw retouraanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op.

  • U stuurt het product - na akkoord - terug naar Lekdijk 17a, 3958 NE Amerongen samen met het ingevulde retourformulier.

  • Afhankelijk van het op het door u aangegeven formulier ruilen wij het product of storten wij het geld terug op uw rekening.

  • Vergeet hierbij niet duidelijk uw IBAN nummer in te vullen.

  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde ontvangen is. Bij beschadigde verpakking of apparatuur zal een deel van het bedrag geretourneerd worden, zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden. Om misverstanden te voorkomen, vragen wij u het pakket naar ons te versturen met Handtekening voor Ontvangst. Mocht een retourpakket namelijk niet bij ons aankomen dan is de koper, als afzender van het pakket, aansprakelijk.

  Voor omruilingen van producten voortkomend uit foutieve levering of beschadiging verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0343 - 785 882.